• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Am fost infectat!

 Am fost infectat! Nu stiu de unde pana unde dar m-au infectat, sunt racit pian. Asa ca urmatoarele mele articole vor fi scrise din patul de zacare cu si despre raceala, gripa. Pentru ca sunt sechestrat la pat, atat sa fac si eu daca tot nu pot face mare lucru. Sa  mai scriu si eu cateva articole pe aici.

Gripa asta a mea sau raceala ce mama ma-sii o fi nu se lasa dusa cu una cu alta, am bagat aspirina, fervex, coldrex, ceaiuri si tot nu se lasa. O fi gripa porcina sau aviara?

Bonus de la prieteni:

 

O sa vin sa te vad. lmi doresc sa te ating, sa-ti simt fiecare vibratie.Vreau sa te am,si ai sa fii sclavul meu.O sa arzi in calduri,o sa te tavalesc tot patu,si o sa te fac sa transpiri.O sa te am si promit ca in 10 zile nu iesi din casa. Ai sa fii al meu si ai sa ma simti in fiecare particica a trupului tau.Nu te speria sunt eu GRIPA!LA ce te gandeai?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.