• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

N-am o problema cu Dumnezeu, dar fan clubul lui e enervant

Declarat ATEU. Pentru ca a inceput sa ma supere atat de tare „fan clubul lui Dumnezeu” in cat nu ii mai pot suporta. Preoti gay, viitori preoti morti de beti, preoti ajunsi in biserici pe pile si pe bani sunt doar cateva din ceea ce stiu si pot sustine cu probe.

Dar ma opresc la viitorii preoti, actuali studenti, care ajung uneori (bine, nu toti) la urgenta in coma sau injura mai ceva ca trenu in gara. Mai poti avea incredere in ei cand tu sti ca i-ai vazut morti de  beti sa le spui pacatele?

Ei! Eu nu, si ma declar ATEU si nu mai vreu sa aud de religia asta.

BONUS:

4 Comentarii

  1. Nici nu mai am cuvinte …… Ce sa mai zici !!! Si nu cred ca e singurul!Sa tot avem incredere in preotii nostri ca doar sunt preoti .

  2. I AM SO SORRY, BUT… atheist ARE JUST AS ANNOYING, BITCHING, MOANING, GROANING, LIKE SPOILED KIDS.. IF, THIS IS THE WAY YOU FEEL, COOL.. BUT LIKE THE ISLAMIC B.S. I DON’T WANT TO HEAR FROM ANY OF YOU… BUT, I AM NOT GOING TO BLOG ABOUT IT… I AM A PAGAN. AND YOUR POINT IS????? THANKS

  3. Si asta e problema ta cu religia…preotii?!? recomand zachurch.com pentru motive suplimentare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.