• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Nemo Express, aventuri cu firme de curierat

Nemo Express, aventuri cu firme de curierat

După alte firme de curierat care au ținut să-mi facă zile negre, Nemo Express s-a alăturat listei de curieri neserioși. Am evitat cât am putut până acum Nemo Express pentru că știam că au o problemă de comunicare în Constanța de la alți parteneri. Doar că un partener s-a găsit să îmi trimită de la Iași, ceva materiale destul de importante, cu Nemo Express. Zic bine, cât de rău poate fi?

Destul de rău, la zece și câteva minute sun la cele două numere de la agenția Nemo Express Constanța pe fix și mobil. Nimic, sună dar nu răspunde nimeni. Zic să sun și la numărul național, suna mereu ocupat. După lungi încercări într-un final îmi răspunde cineva și îmi dă numărul de telefon al curierului, dar nu al curierului de pe zona mea.

Într-un final fac rost de numărul curierului de pe zona mea, îl sun, îl întreb de un colet și îl rog să îmi spună pe unde se află să merg eu să iau coletul. Doar că nu avea nici un colet pentru mine, poate vine cu transportul de după-amiază.

Sunat pe seară, nu găsește nimeni coletul și nici nu se știe pe unde este. Am impresia că firmele de curierat au un rol bine definit, de a face zile negre.

2 Comentarii

  1. Nu au urmărire AWB, sau chestii de genul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.