• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Orășelul Copiilor Constanța, urât și penibil de jenant!

În acest an Constanța își poate depune candidatura pentru cel mai penibil și anemic Orășel al Copiilor. Orășelul Copiilor organizat în acest an la Pavilionul Expozițional sub denumirea de Festivalul Iernii „Feerie pe gheață”, față de alți ani când era organizat în Parcul Arheologic. Se vede doar proasta organizare și suprafața mult mai mică pe care se desfășoară.  Un patinoar, care vrea a fi cea mai mare realizare a primăriei, o scenă unde se desfășoară câteva spectacole pentru cei mici și câteva căsuțe cu mici, vin fiert, vată de zahăr, porumb fiert și copt, dulciuri și icoane. N-am înțeles prezența căsuțelor cu porumb și icoane, dar în fine. Probabil aduși să fie la număr.

După maxim 20 de minute te plictisești, nu mai ai ce vedea sau face pe suprafața restrânsă, eventual să privești circul ieftin de pe scenă sau prezență „controlorilor de buzunare”. Încă nu și-au făcut prezența și circarii cu alba-neagra, ca în vară dar nu-i prea târziu.

Un oraș cu o populație de peste 280.000 locuitori care vrea a ieși în evidentă cu promovarea turismului tragic de la malul Mării aruncă trei beculețe și gata.

constanta iarna festivalul iernii constanta oraselul copiilor constanta

Localitatea Peștera din județul Constanța are o populație de 3.300 locuitori, subliniez diferența dintre populația constanței de peste 280.000 locuitori si 3.300 cât are localitatea Peștera.

O localitatea foarte frumos împodobită în această perioadă a iernii. Am fost uimit să văd cât de bine arată parcul respectiv pentru o localitate atât de mică. Am ajuns la Peștera după ce am vizitat „Feerie pe gheață” de la Constanța, am stat doar 10 minute și am plecat către Peștera pentru ca nu aveam ce să vedem sau să facem la minunatul Festival al iernii organizat de primăria Constanța.

Pe Facebook se poate vedea migrarea constănțenilor către localitatea Peștera pentru a admira beculețele

pestera-constanta (2) pestera-constanta (3) pestera-constanta (4) pestera-constanta (5) pestera-constanta (6) pestera-constanta (7) pestera-constanta (8) pestera-constanta (1)

Sursa foto Constanta: urban-constanta.blogspot.ro

4 Comentarii

  1. Cu cat orasul e mai mic, cu atat e mai plictisitor si lipsit de viata. Cu cat e impodobit mai mult, cu atat lumea sare cu gura ca primarul a cheltuit multi bani pe decoratiuni. Plusuri si minusuri.

    • Da pentru ca de cele mai multe ori prin asa zisele licitații pentru împodobirea orasului se fura foarte mult, mai ales ca beculetele respective sunt inchiriate. Pana prin anul 2000 multe primarii cumparau si pastrau beculetele de la un an la altul iar orasele aratau foarte frumos. De cand cu inchiriatul se dau tot mai multi bani dar cat mai putine becuri.

      Primalul din localitatea Pestera a cumparat anual cate o bucata pana sa ajunga la ce este acum, nu a inchiariat

  2. Sa zicem ca anul asta au o scuza… centrul orasului e santier (parcul, trotuarele, baga alti stalpi de iluminat)… cam sec… trebuia santierul sa fie in toamna… primavara… dar…

  3. Putea sa foloseasca banii in alt scop dar apoi era condamnat pt ca ignora Craciunul, hai sa nu ne mai cacam pe noi si sa nu criticam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.