• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Nokia N9

 Prezentat,  la Constanta Nokia N9 a uimit prin design, performanta si tehnologie. Nokia N9, primul smartphone de la Nokia bazat pe sistemul de operare MeeGo. Sistemul de operare include un browser web total nou, fata de browser-ul de pe symbian, cu suport HTML 5 ce incarca paginile web rapid si le afiseaza corect.

Echipat cu un procesor de 1Gb, sistemul de operare se misca si raspunde foarte bine la comenzi chiar si in cazul in care avem foarte multe aplicatii deschise

Display-ul Gorilla Glass curbat este foarte rezistent si da o sensatie foarte placuta la atingere.

Fara nici un buton, cu exceptia celor de volum din lateral, putem utiliza telefonul cu usurinta. Astfel, cu un Swipe lateral deblocati telefonul si cu Swipe faceti trecerea intre meniurile principale ale telefonului. Cu un swipe de jos in sus iesiti dintr-o aplicatie si nu veti avea nevoie de butoane fizice absolut deloc. Sistemul de multitasking este fantastic, nici macar cand are foarte multe de aplicatii in multitasking. Pe acestea le veti inchide tinand apasat pe iconul sau mai bine zis thumbnailul live asociat lor, urmand apoi sa apasati un mic X in partea superioara.

Telefonului este compus din doua parti principale: display si carcasa din policarbonat realizata dintr-o singura bucata.

Telefonul inca nu exista pe piata dar se pot face precomenzi pe site-ul oficial Nokia

 

O data cu testarea acestui telefon, am avut ocazia sa testez si noua versiune de Symbian Belle pe care o astept cu nerabdare. Despre Symbian Belle pot spune ca e mult mai stabil si rapid fata de Anna. Cat despre data la care se va oferi acest update nu se stie nimic oficial.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.