• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Partea bună!

Partea bună!

TVA-ul scade la 9% pentru alimente și băuturi non-alcoolice de la 1 iunie. Să vedem partea bună! Se ieftinește shaorma, cola și berea fără alcool sau cel puțin așa va trebui dar să nu uitam recenta experiență cu scăderea TVA-ului la pâine. Franzela de 1 leu a rămas în multe magazine tot la 1 leu.

Nu, cred că ar trebui sa apreciem scăderea TVA la alimentele de bază mai ales ca suntem mari consumatori de carne.
Această scădere a TVA -ului ar trebui să se reflecte în buzunarele noastre, a consumatorilor. Doar că este posibil sa nu fie chiar așa, comercianții să profite de această facilitate acordată de stat și preturile să rămână neschimbate la unele produse bucurându-se de un profit mai mare.

Până în iunie când va intra în vigoare această reglementare mai este mult, deja Uniunea Europeană atrage atenția româniei cu privire la scăderea tva la alimente.

Ps: așteptam să vedem ce se întâmplă cu shaorma 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.