• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Accesul mașinilor în Piața Ovidiu

Accesul mașinilor în Piața Ovidiu

Piața Ovidiu din Constanța și unele străzi din împrejurimi au fost reabilitate, în toată zona s-au pus pavele. În unele zone sunt binevenite dar în alte zone unde accesul a rămas deschis pentru mașini nu le văd prea bune. Deja sub greutatea mașinilor au început să se îndepărteze sau sa se rupă. Plus ca pavelele respective nu sunt de-o calitate excelenta, unele sunt ciobite înainte de a fi montate. Să nu mai spunem că unele pavele au fost montate, apoi scoase (nu știu de ce) și iar montate. Probabil să se tragă de timp, pe principiul iată că facem și noi ceva.

O data cu pavelizarea pieței aceasta s-a transformat într-un park de skate și bike la tot pasul vezi câte un puști ce profita de panta pentru a da cu capul sau genunchii de pavele în cădere. Am stat în piața doar 10 minute îndeajuns să aud plânsete ale copiilor ce se tot accidentau. Părintii erau nepăsători, se pare că nu au înțeles că este o piață, nu un park.

Mizeria încă persistă în Piața Ovidiu. Cu toate că s-au băgat foarte mulți bani lucrările încă nu sunt gata și nu se grăbește nimeni să le finalizeze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.