• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Pasaje subterane pietonale din Constanta

Pasaje subterane pietonale din Constanta

Constanta nu prea are pasaje, din cate stiu eu doar trei. Unul in zona Tomis Mall, la Abator si unul in zona Garii Constanta. Cred ca singurul rol a acestor pasaje este acela de a pute si de a arata cat mai derizoriu. Pietonii nu prea folosesc aceste pasaje, acum nu stiu daca datorita neglijentei primariei de a le lasa sa ajunga intr-un hal in cat sa nu mai poata fi folosite de pietoni sau pentru ca e mai comod sa traversezi neregulamentar strada.

Recent pasajul de la Tomis Mall a fost devastat, in acest pasaj era un magazin de telefoane daca imi aduc aminte, acum magazinul respectiv nu mai exista in schimb geamurile sparte, mirosul dar si treptele te fac sa renunti in a trece prin acel pasaj. Oare ce parere isi fac turistii ce ajung in zona respectia a Constantei? Poate ii spune cineva lui Mazare ca turistii nu ajung numai in Mamaia, turistii sunt interesati si de centrul orasului, de centrul vechi.

Cu toate ca primaria a acordat ani la rand sume fabuloase pentru renovarea acestor pasaje, acestea sunt inutilizabile.

Un comentariu

  1. Eu in fiecare dimineta trec pe la pasajul de la Tomis Mall, recent s-au furat si acele grilaje de fier. Ultima data stiu ca fost vopsit de niste baieti care faceau graffiti, ceva gen munca in folosul comunitatii. Un sistem cu 4 camere de supraveghere, iluminat noaptea, gresia aia pe care alunecam cand este uda de schimbat, spatii comerciale de securizate si amenzi la cersetori – totul se rezolva cu cateva mii de EURO, bani ce se pot inchiria din chirii(daca spatiile sunt ale primariilor). Iti dai seama o covrigarie acolo – profit maxim.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.