• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Petrecere pe trecerea de pietoni

Daca vrei sa petreci si vrei sa petreci pe trecerea de pietoni maine ai ocazia! Concomitent in Constanta, Brasov si Bucuresti la aceeasi ora 18:30. In Constanta petrecerea are loc pe trecerea de pietoni de la City Pack Mall.

Pe 22 mai, de la ora 18.30, Petrecerea de pietoni se traieste in 3 orase simultan!!!: in CONSTANTA (gașca de la mare), in BRASOV (prin Academia Heidi) si in BUCURESTI (prin DeliveringLife). Vom traversa, pentru prima oara, simultan, in pasi de dans pe trecerea de pietoni si ne vom distra de minune :). Vino sa te distrezi cu noi si sa aducem zambetul pe fetele oamenilor.

Ora intalnirii este 18:00. Startul distractiei la 18:30.

Va asteptam!

5 Comentarii

  1. Eu zic ca o sa va calce cineva :))

  2. A, deci asa. Stergi comentarii.

  3. @joe: Nu ai fost cuminte de asta! Comentariile tale ajung in spam nu stiu de ce. Probabil ai mai postat comentarii dar la cate spam-uri am e posibil sa nu vad toate comentariile bune din spam si sa le sterg fara sa vreau.

  4. @joe: ca sa nu mai intri la spam da un email aici foloseste acest formular si eu am avut probleme candva: https://akismet.com/contact/

  5. Regret ca nu am fost…:(

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.