• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Pizza In, delivery în Constanța

Pizza In, delivery în Constanța

Pizza In am testat la recomandarea unei colege. Eu mi-am comandat pui mexican cu cartofi in și salată de varză. Am fost avertizat de către colega mea că salata de varză nu prea este comestibilă și să încerc să îmi iau alt tip de salată dar eu m-am încăpățânat și mi-am luat fix salată de varză, cât de rea poate fi o banală salată de varză? Ei bine, foarte rea! Am impresia că folosesc un soi de varză furajeră, fără gust, tare, fără ulei/oțet ceva.

Comanda

La prima vedere sunt foarte ok, un site bine pus la punct, cu imagini reprezentative. Comanda telefonică a derulat foarte bine, au răspuns repede la telefon, amabili, mi-a fost comunicat timpul de livrare și costul total.

Livrarea

Cu toate că mi s-a comunicat 50 minute, timpul de livrare a fost de peste o oră jumătate. Nu și-au cerut scuze și nu au venit oferit o explicație în acest sens.

Mâncarea

De banala salată de varză v-am zis că nu era comestibilă. Puiul mexican era cât de cât bunișor (asta pentru că nu sunt eu foarte pretențios la mâncare) dar cartofii in erau departe de ce trebuiau să fie, nu prea pot să descriu starea lor.

Concluzia

Poate la categoria pizza stau ceva mai bine, îi voi testa când se așteaptă mai puțin și la acest capitol. Prima impresie este una negativă atât pentru timpul de livrare cât și pentru calitatea mâncării.
Se pare că nu știu să își facă o impresie bună în rândul clienților noi.

3 Comentarii

  1. Mie mi-a placut pizza si voucher-ul. Nu mi-a placut intradevar timpul de livrare, ce de asemenea mi-a si racit comanda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.