• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Pizza ți-o aduce Crăciunița! Pizza EVO

pizza evoPentru că se apropie Crăciunul cu pași repezi … Pizza EVO bagă mai multe lemne în foc pentru un miros de sărbătoare! Pizza EVO se pregătește să aducă spiritul Crăciunului și în casele și birourile noastre! Pentru că acum PIZZA ȚI-O ADUCE CRĂCIUNIȚA!

Din 10 Decembrie și până în 24 Decembrie PIZZA ȚI-O ADUCE CRĂCIUNIȚA! Orice comanda solicitată în intervalele orare 12/14 si 18/23 este livrată de CRĂCIUNIȚE!
Îti vor aduce produsele comandate, se vor fotografia cu tine și vor posta imaginile pe facebook ca toată lumea să te vadă alături de ele ! Să vină Sărbătoriiileeeeeeee!

Dar nimeni nu spune dacă poți păstra Crăciunițele sau pentru cât timp le poți „sechestra” la birou.

7 Comentarii

 1. Cine stie ce grasutze plictisite 😀

 2. @joe: Doar nu manechine de la saloanele auto 😀 Sper ca stii de fetele de la saloanele auto

 3. Aha şi pentru fete nimic ? 😀 Discriminareee 😀

 4. @Maria-Agu Ignat: Doar barbatii comanda pizza, se stie 😀

 5. Pare prea a buna poveste, insa numai din ambitie as comanda de craciun de la ei, insa lasand la o parte gluma, ma intreb oare cat de buna ar fi pizza livrata de ei…
  Livreaza pizza mare sau si mica?
  Ca o alta gluma, te lasa sa iti alegi si persoana care sa iti livreze:)) , o aplicatie android pentru asta au?

 6. Dragii mei … cine isi pune intrebari trebuie sa isi si doreasca sa gaseasca raspunsuri, sa studieze! Exista http://www.pizzaevo.ro, exista wwww.facebook.com/Pizza Evo Constanta … exista si telefon, chiar si email cu care intrati in legatura cu noi … Doar sa vreti cu adevarat!
  Existam nu numai sa facem si sa livram pizza ci sa si raspundem la intrebarile si solicitarile voastre!

  Si app Andrei, pizza nu se comanda din ”ambitie”, se comanda de pofta! Si daca nu ai comandat pana acum in cei aproape 6 ani de cand suntem pe piata, ma intreb oare pana acum de la cine ai comandat? Oare ce pizza oi fi mancat?

 7. @Vivian: imi place a va laudati singuri, recunosc nu v-am gustat pizza dar totul are un inceput.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.