• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Plătiți-vă singuri internetul, senatorilor!

Senatorii români vor internet gratuit în roaming, dar doar pentru ei. Doar nu sunt proști să se gândească la cetățenii acestei tări.

Unii dintre senatorii români sunt nemulțumiți că plătesc mult pentru navigarea pe Internet în afara tării și cer un contract de telefonie mobila care să îi scutească de orice cost. Senatorii vor să nu mai plătească pentru că stau pe Internet pe smartphone sau tablete, intenționând sa renegocieze contractul cu furnizori.

Nu știu dacă beneficiarii acestei facilități sunt doar senatorii sau toți parlamentarii. Internetul ar putea sa-l plătească și ei totuși, măcar atât.
Eu văd asta drept un moft nu o necesitate. Maria Grapini să umple facebook-ul de greșeli gramaticale sau care este scopul?

Dacă tot se gândesc la gratuități sau scăderi de prețuri poate se gândesc și la prețul combustibilului. Să se elimine acele taxe aberante cum ar fi taxa de solidaritate (Eu nu mă simt solidar cu cei care au furat de la Bancorex).

Ce mai urmează? Ca fiecare politician să primească gratuit câte o mașină Tesla S85 Performance de 110.000 €?

internet gratuit

4 Comentarii

  1. Pai nu te-ai obisnuit sa muncesti deja pentru ei? 🙂

    • Dar să mai muncească și ei, nu doar furat și iar furat.
      În curând o să le plătim si femeile. Oh stai, o facem deja!

  2. […] Ce face jigodia numită stat român? Păi ce face mai bine, îl amenință și îi trimite controale, astfel încât să nu mai facă ce face. În timpul ăsta, împuțiții din parlament sunt revoltați că îi costă prea mult internetul mobil (via). […]

  3. Inca un motiv sa te gandesti ce se intampla cu banii nostri munciti numai noi stim cum…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.