• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Player video de la Symbian 3

Nu stiu ce parere aveti voi despre Symbian dar dintre toate sistemele de operare pentru telefoane mobile Symbian mi-a placut cel mai mult apoi Android iar despre iOS de la Apple nici sa nu aud, imi place sa cred ca nu exista. Windows Mobile pentru mine intra la alta categorie, nu se poate compara cu aceste sisteme de operare, e bun si el dar pe mine nu m-a fascinat.

Eu am un Nokia C6-01 cu Symbian 3 si mi-a placut foarte mult cum se misca dar mai ales player-ul cu care vine noul sistem de operare Symbian 3, noul player suporta fisiere .avi .mkv .mpeg .flv .mp4 si alte foarmate video dar pentru mine a fost de ajuns sa suporte .avi si .mkv inca un plus pe care il are noul player e ca afiseaza si subtitrarea, trebuie doar sa aiba acelasi nume cu fisierul video.

La sfarsitul lunii Aprilie se anunta lansarea unui update ce va imunatati considerabil facilitatile sistemului de operare Symbian 3.

Un comentariu

  1. salutare! care este acest player? caut demult un video player pt symbian.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.