• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Cauta server VPS si nu gasesc

vps serverAm ajuns la momentul in care am nevoide un VPS. Toate ofertele pe care le-am cautat pe internet nu sunt pe placul si banii mei. Eu am nevoie de:

– Spatiu de stocare de minim 50Gb
– Serverul sa fie in Romania
– Sa aiba Cpanel/WHM
– Trafic necontorizat

Dar cel mai important e sa nu depaseasca pretul de 30-35 de Euro, nu am asa multi bani. Asa ca astept recomandari de la voi (poate nu am cautat eu pe unde trebuie) sau chiar oferte.

8 Comentarii

 1. Am gasit http://www.gazduiresite.ro/vps.html . Eu am la Romarg de mai bine de 3 ani pachet Resseler hosting si sunt multumit. Ce ofera in plus un VPS, sau mai bine zis, ce asteptari ai tu de la acest tip de hosting?

 2. Uite aici o oferta de vps http://www.despregazduire.ro/vps
  Ti-l recomand pe cel de 60 de GB pentru ca te duce cu tot cu cPanel la 33 euro

 3. De ce nu incerci la http://www.mxhost.ro sau http://www.aciphosting.ro . Am cateva site-uri la ei si mai am de mutat ceva. Cel mai important lucru este ca aici ai latime de banda de 100 Mbps. La despregazduire.ro am observat ca e limitat la 3 Mbps, 5 Mbps, in functie de pachet.

  La http://www.aciphosting.ro cred ca este ceva oferta acum. Am primit pe twitter la inceputul lunii.

 4. Cautam un server vps si am ajuns pe siteul tau; momentan am luat in calcul oferta de la mxhost.ro pentru ca au pus ceva vps-uri foarte ieftine fara management.

  De unde ai luat vps-ul pana la urma?

 5. @Sandu Sorin Bogdan: Sunteti dispusi la un barter, pentru doua proiecte? In a va testa serverele? Daca se vor misca la fel de bine cum se misca site-ul vostru acum ma voi declara deplin multimit.

 6. Salut,

  incercati sa vedeti ofertele de la http://classified.ro , poate sunt pe placul vostru pentru VDS/VPS.
  Cheers.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.