• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Polițiștii din intersecții

Polițiștii din intersecții

Mă amuză la maxim când aud „Un echipaj de poliție s-a deplasat la fata locului să decongestioneze traficul rutier.” Poate să încurce mai mult traficul că nu am văzut nici o dată să le iasă treaba cu decongestionarea traficului. Eu de cele mai multe ori cand ajung intr-o intersecție ce este aglomerata prima dată mă uit să văd pe unde este papagalul care a încurcat circulația și mai rău. De cele mai multe ori șefii papagalilor este mai prost de cât papagalii trimițându-i în intersecții să dirijeze traficul chiar daca acolo nu este nevoie și lucrurile merg bine, dar asta e, ei trebuie să respecte ordinele de sus dacă vor să aiba un loc de muncă in poliție.

4 Comentarii

  1. Asta e Politia Romana cu mai putin personal bun,asta e Romania ….. ..

  2. “Un echipaj de poliție s-a deplasat la fata locului să decongestioneze traficul rutier.”Depinde de politistul care ajunge la intersectie , pentru ca sunt si politisti care se descurca dar sunt si multi incopetenti ………..

  3. @GaBI: Corect, am uitat sa mentionez si sa subliniez UNII, dar cred ca v-atu obisnuit cu asta ca eu mentionez cand ii bag pe toti in aceeasi oala.

  4. Majoritatea incurca. Cred ca nu-i prea ajuta capul 😐

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.