• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Polițiștii dorm în loc să-i prindă pe ăștia!

Ai grijă pe unde scrii: „Polițiștii dorm în loc sa-i prindă pe ăștia”. E posibil  să primesti o amenda în valoare de 1.000 Lei

O persoană din Dej, judeţul Cluj, ar fi fost amendată cu 1.000 de lei pentru că a postat un comentariu critic la adresa Poliției, pe site -ul unei publicaţii online.
Un cititor Dejeanul.ro care a postat pe site un comentariu critic la adresa Poliției Municipiului Dej a primit o amendă de 1.000 de lei, scrie pe blogul său un reporter al publicaţiei.

A fost amendat în baza legii 61, fapte antisociale în spații publice, conform procesului verbal.
Acum intervin doua probleme:

 1. Cum s-a depistat persoana ce a postat comentariul pe site-ul respectiv? Presupun ca administratorul site-ului a dat IP-ul și alte informații precum adresa de email. Acum nu știu dar sper că a existat un mandat prin care sa forțeze administratorul site-ului sa dea informații despre utilizator. Că doar nu oferi informațiile oricui ți le cere, dacă un cap de cretă, pardon polițist, are chef sa te sune și să strige că vrea informații despre comentatorul Puștiu. Tu i le dai?
 2. De ce la Dej? Polițiștii de acolo sunt mai cu moț, s-au supărat că dorm mai mult decât colegii din țară? Am văzut foarte multe articole și comentarii la adresa poliției pe internet. Mi se pare un exces de zel sau polițiștii de acolo au probleme mari cu creta.

Comentați fără griji aici, există niște termeni și condiții de utilizare a acestui blog ce sunt în favoarea comentatorilor.
Eu afirm că poliția doarme, polițiștii sunt niște șpăgari, sunt mână în mână cu infractorii. Mai jos sunt câteva dovezi, așa ca să nu spună Poliția Romană că mint și că instig la fapte antisociale în spatii publice.

politist_local_doarme_in_timpul_programului

politist_local_doarme_7politist dormindpolitist doarmepolitistii dorm in masina

3 Comentarii

 1. :)) sigur vor lua dovezile tale in considerare!
  Oricum, la ora postari sau 2-3 ore peste, sunt sanse mari ca peste jumate din ei sa doarma……in post.

 2. Eu am senzatia ca suntem din ce in ce mai singuri. Un cetatean simplu nu are nici o sansa la o viata normala. Vrei sa fii protejat de militian? Fa-te hot!

  P.S. Eu am un vecin militian care-si baga saptamanal motorina cu bidonul in fata blocului, in parcarea unde saptamanal se sparg 2-3 masini, asadar… mi-e scarba din ce in ce mai tare de institutia asta adormita.

  Whoaah, militieni borati ! Pis-am-as pe caschetele voastre de spagari.

  Scuzati-mi accentul nazzi.

 3. Ar face orice pol romana sa mai faca un ban dar totusi sa ramana cu, capul la suprafata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.