• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Prieteniei Bergenbier pe plaja Modern din Constanța

Zilele Prieteniei Bergenbier ConstantaVacanța, distracția și muzica bună se întâlnesc pe plaja Modern din Constanța la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier” 

Vineri, 15 august, capul de afiș va fi ținut de Șuie Paparude, Vunk, CTC, OCS, Coma, Shadowbox. În ziua de sâmbătă, 16 august, petrecerea prietenilor va continua cu Paraziții, Vița de Vie, Zob,R.O.A., Robin and the Backstabbers, Pinholes. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, savurat cel mai bine alaturi de o bere rece.

Trupele prietene alese de fani să deschidă concertele, în cele două zile, au fost selectionate printr-un concurs online, desfășurat pe www.metalhead.ro. Astfel, vineri, publicul îi poate asculta pe: Lupul Cel Rau și Amnesia, iar sâmbată, trupele Days of Confussion și Stema sunt programate să deschidă evenimentul.

Briza mării, starea de vacanță, distracția pe ritmuri pline de energie, unele dintre cele mai importante trupe din muzica românească și berea bună sunt ingredientele care pun festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe harta celor mai hot evenimente de pe litoral.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, la o scara mult mai mare, iar pe durata concertelor, toți cei prezenți vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive.

Unele dintre cele mai bune momente din cadrul concertelor care au avut deja loc în 9 orașe importante din țară sunt dovadă că „Zilele Prieteniei Bergenbier” sunt destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție

Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.