• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Primul meu video filmat cu GoPro în Constanța

Dacă într-un articol anterior am scris cam ce vreau să fac anul acesta, uite că lucrurile încep să miște. Am început cu primul pas, mi-am luat camera GoPro Hero 3+ și am început momentan să mă joc cu ea, mai jos este și primul meu video.

6 Comentarii

  1. Interesant, cat ai dat pe ea, cat spatiu are disponibil pentru filmat si mai ales ce faci cand parasesti masina? Hotii nu se sperie de alarma, doar geamurile securizate si incuietorile blocate ce ii mai poate alunga. Sa o stapanesti sanatos!

  2. @Cosmin: Mersi! Spatiu de stocare de 32Gb ce a costat 270 lei si 1.800 Lei camera. Am prins pe parbriz un sistem de prindere 3M si imi ofera posibilitatea sa o scot foarte usor si sa o montez, nu o las in masina.

  3. interesant, enervant cum strica youtube calitatea..si ce-i cu ala cu skoda? sau asa se merge prin ct, oamenii nu stiu de banda 1 ?

  4. @NIX: Pe drumul respectiv sunt niste gauri pe prima banda de zici ca a fost razboi cei ce stiu de ele prefera sa mearga pe banda a doua.

  5. Tu esti prea cuminte la volan!

  6. @Cristi: Nu stiu ce zic altii de stilul meu de condus dar eu zic ca conduc destul de ok. Nu sunt tot timpul cuminte dar mi-am propus sa fiu cat de cat ok la condus, macar in oras. In exterior o mai calc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.