• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Glorie Mielului

Nu știu cum să cataloghez acest video și cum sa-l analizez. Sa-l analizez din punct de vedere al vocii sau al oamenilor ce fac parte din Biserica Baptistă Speranța Oradea?

Glorie Mielului!

4 Comentarii

  1. Din punct de vedere al vocii, versurile se pot adapta.

  2. @Cosmin: Ideea e ca pe voce si orchestra nu ai ce comenta. Doar versurile alea sunt cum sunt. Si sincer eu unul nu stiam si nu ma asteptam ca o religie sa poata face asa ceva.

  3. Fiecare religie poate in functie de capacitatea celor ce ii indruma, numai ca la ortodocsi se vede doar luxul si constructiile (catedrale, biserici….) si la alte religii se bun in evidenta valorile si bunastarea.

  4. -La toate religiile mielul este prostul mic care va creste mare si va deveni prostul util acelei religii,cea mai perversa forma de manipulare a masselor.

    – EMINESCU a scris intr’o poezie: ‘,,,religia,o fraza de dansii inventata ca ei só duca bine…’ iar biserica ortodoxa se face ca nu stie si se foloseste de personalitata lui ca sa atraga prostimea la moaste si la lins lemen ‘sfintite’de ei si…facatoare si de minuni…???Te ingrozesti când vezi cata prostie e pe pamant!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.