• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Principala activitate, dezbateri despre Traian Basescu

În ultimile zile am avut și eu mai mult timp, ocazie cu care am butonat mai mult televizorul. N-am putut să nu observ că principala activitate a multor televiziuni a rămas discuțiile/dezbaterile pe tema fostului președinte al României Traian Băsescu. Ce a făcut, ce n-a făcut, cât a furat sau ce mai face în viața de zi cu zi.

Mă întreb, după ce Traian Băsescu va fi închis așa cum își doresc aceste televiziuni ele ce vor face? Se vor închide și ele sau vor căuta alte persoane despre care să-și realizeze știrile și emisiunile speciale?

biserica ortodoxa romana

Un comentariu

  1. Numele Băsescu a vândut bine de tot. Chiar cred că mai mult decât tehnica cu fântâna cu apă roșie. 🙂 Replicile lui și treaba cu pixelu’ albastru spune multe despre marketing.

    Dar din cât am observat, au început să-și facă antrenamentul și cu Klaus, numai că ăsta nu prea e guraliv și încă nu a făcut ceva ieșit din comun. Omu’ e prea normal. Tot încearcă să-l ațățe dar până acum nimic.

    Acum sunt „focus-ați” pe pușcăriabili.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.