• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Problema construirii unei moschei în București

Problema construirii unei moschei în București

De construirea unei moschei, cea mai mare moschee din Europa s-a tot pus problema în ultima perioadă. Da, suntem niște proști că nu-i lăsăm sa își construiască moscheea pe banii lor! Eu sunt de părere că religia este un instrument de manipulare și o modalitate de a ține proștii ocupați dar este problema lor.

Românii au peste 18.500 de biserici și în curând celebra Catedrală a Mântuirii Neamului prost în care s-au pompat sume enorme din donații, bani publici și alte mijloace. Sunt ateu, poate mă considerați nebun dar eu sunt de acord cu construirea marii moschei. De ce? Eu văd în asta o modalitate de a crește numărul de turiști în București, asta-i cea mai bună modalitate de promovare a turismului. Să nu mai spun de discriminarea religioasă, i-am lăsat pe alții să-și facă tot felul de „lăcașe de cult” ba chiar i-am susținut financiar dar când a venit vorba de turci să-și facă o moschee pe banii lor nu mai suntem de acord.

Probabil interesele sunt altele sau există ceva temeri din partea unor oficiali.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.