• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Protestăm!

Protestăm!

În această seară am vrut să merg și eu la protestele din Constanța dar mi-am dat seama că nu știu pentru ce merg, ce strig sau ce vreau? Cu siguranță nici cei prezenți nu știu exact, dacă întrebi cinci protestatari vei primi cinci răspunsuri diferite. Dar tema principală rămâne #colectiv.  Protestatarii nu știu capul cui îl vor și de ce, nu au un lider sau un obiectiv bine stabilit.

Consider că se profită de acest eveniment nefericit. Au fost și alte evenimente nefericite care au fost date uitării, să nu uităm de explozia de la Mihăilești unde au murit într-o explozie 18 persoane. Dar nu a protestat nimeni că avem drumuri proaste și din cauza asta se întâmplă multe accidente.

Îmi este teamă că se profită de acest eveniment pentru a distrage atenția populație de la alte evenimente sau se urmărește ceva anume! Se aude de Băsescu prim-ministru, sper să fie doar o eroare! Sau Cătălin Predoiu?  Să fim serioși! Pentru asta se protestează?

2 Comentarii

  1. […] fel ca și Florin, nu am motive de a ieși în […]

  2. […] ce strigă oamenii sau ce vor. Încă îmi mențin ideile din articolele anterioare „Protestăm!” și Constanța usor de manipulat!  Constănțenii nu știu ce vor, sunt haotici iar […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.