• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța versus spital privat

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța versus spital privat

În acest articol nu vreau să fiu răutăcios, vreau doar să arăt niște mici nereguli legate de Spitalul Clinic Județean Constanța. Nu prea îmi face plăcere să ajung pe la spital, nu cred că-i face plăcere cuiva dar uneori e nevoi mai ales când e vorba de frate. Pe fondul oboselii și a stresului fratele meu a făcut o cădere de calciu de abia se mai ținea pe picioare. Ma suna, îmi explică situația și faptul că nu se mai poate ține pe picioare, nu înțelege ce se întâmplă cu el. Nu aveam de unde să știu cât e de gravă situația așa că l-am urcat în mașină și l-am dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Ajunși la spital explic simptomele pe care le are fratele, moment în care suntem invitați să luam un loc în sala și să așteptăm.

Sala era aproape plină și oamenii tot veneau, SMURD-ul tot aducea oameni. Oameni ce aveau prioritate pentru că erau în stare mult mai grava sau aveau prioritate pentru singurul fapt că erau aduși de ambulanță. În sală erau oameni ce așteptau de 3 ore, oameni ce erau într-o stare foarte grava și abia mai rezistau. Rudele acestora se rugau de personalul de la recepție să facă ceva pentru aceștia. Nu puteau decât să dea din umeri și să se scuze că sunt foarte puțini medici pe tură, fiind duminică și că nu au ce face. Un om al străzii adus în stare de ebrietate de către ambulanța se bucura de toată atenția medicilor lucru ce i-a înfuriat pe cei din sală.

Observând toată agitația din sală și oamenii care așteptau de ore bune în sală îmi întreb fratele dacă mai rezistă să stam să așteptăm sau plecăm la o clinica privată. El alege să mai stăm puțin poate lucrurile revin la normal. Îl vad pe vecinul meu, ce era de garda alergând dintr-o parte în alta. Am ales sa-mi duc fratele la o clinică privată și sa nu încerc sa apelez la ajutorul vecinului meu din respect față de oamenii ce erau în stare mult mai gravă și așteptau de foarte mult timp.

La clinica privată a fost preluat foarte repede, și-au dat seama imediat ce are, a primit o perfuzie cu vitamine și calciu iar după doar 30 minute era ca nou. Dacă știam îl duceam direct la clinică privată să nu mai stau cu griji că cine știe ce are.

Faptul că Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța nu are destui medici este o problemă, bine că avem mai mulți parlamentari de cât avem nevoie!

2 Comentarii

  1. Nu era deschis la Biserica? Ca de alea avem destule, chiar si pe trotuar!

    • In biserică nu calc nici împuscat. Ultima data cand am intrat in biserica am intrat la priopriu cu tot cu masina 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.