• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Protestele României – prostia României

Protestele României – prostia României

Romanii protestează pentru toate nimicurile și pentru toate tâmpeniile doar când trebuie nu protestează. Românii au protestat împotriva proiectului Roșia Montană dar nu au protestat împotriva introducerii unei noi accize la carburant. Românii au protestat împotriva gazelor de șist dar au stat cu mâinile în buzunar când a venit vorba de creșterea alocațiilor copiilor.

Am impresia, defapt sunt convins, că cineva stă în spatele acestor proteste, ca există niște interese, niște oameni ce manipulează masele de oameni într-un anumit scop, direcție. Nu pot sa îmi explic de ce ai protesta împotriva proiectului Roșia Montană dar când guvernul a zis că va crește accizele la carburant să nu ai nicio problemă. Nu mai spun de alocațiile copiilor, alocații ce nu au fost mărite pe motiv că nu sunt bani dar parlamentarii au găsit foarte repede bani pentru achiziționarea de noi autoturisme care să le plimbe fundul dintr-un loc în altul.

Singurul protest mai serios a fost pentru susținerea domnului Raed Arafat, protest început bine până să apară manipulatorii printre protestanți. Medicii merită salarii mult mai mari cât despre profesori doar un sfert merită salarii mai mari la cât muncesc și la cât își dau interesul dar despre acesta problemă voi scrie un articol dedicat pe această temă.

4 Comentarii

 1. exact. protestele sunt incepute de niste „interesati”… sa obtina orice. dar asa a fost intotdeauna, nu este o noutate asta…

 2. Grigorescu Vasile Laurentiu
  Grigorescu Vasile Laurentiu
  14 ian. 2014 19:52

  Slabut.Foarte slabut articolul.Cu siguranta in spatele a tot ce misca pe lumea aceasta exista un ,,ceva” si ,,cineva ” Insa daca modul tau de viata va fi amenintat, daca apa pe care o bei risca sa fie contaminata, daca pamantul care iti asigura hrana risca sa devina poluat, iar natura care te inconjoara risca sa fie otravita crezi ca ti-ar mai pasa ca platesti cativa firfirei in plus la pompa sau etc…

  P.S
  Tot respectful pentru restul articolelor.

 3. @Grigorescu Vasile Laurentiu: Consider ca sunt cauze pentru care se merita un protest mult mai amplu si cauze minore ce au parte de proteste mult prea exagerate. Iti pot da un exemplu actual, pentru ce protesteaza aia in fata porti la Ion Tiriac la Balc? Cand sunt atatea cauze serioase pentru care se poate protesta. OLTCHIM spre exemplu!

 4. Grigorescu Vasile Laurentiu
  Grigorescu Vasile Laurentiu
  14 ian. 2014 20:58

  Atunci ai ales foarte neinspirat sa dai exemplu protestele impotriva extragerii gazelor de sist (proteste care sunt indreptate impotriva modului de exploatare si nu a gazelor in sine) .La acest lucru ar trebui sa te gandesti mai in amanunt ,poate chiar sa faci un articol.

  Pentru inceput vizioneaza acest video si comentariile:

  http://www.mangalia.tv/dezbatere-pe-tema-gazelor-de-sist-partea-i/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.