• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Samsung, cel mai dezamăgitor update la Android 4.3!

Samsung, cel mai dezamăgitor update la Android 4.3!

Samsung a făcut cea mai mare gafă cu update-ul la Android 4.3 pe Samsung Galaxy S III. Versiunea 4.3 a sistemului de operare Android a devenit disponibilă săptămâna trecută  pentru Samsung Galaxy S III, ca majoritate a utilizatorilor am făcut și eu update, o mare greșeala.

În urma update-ului principala problema este autonomia extrem de scăzută a bateriei, erori ale aplicațiilor, probleme de conectivitate Wi-Fi, precum și blocarea completă a telefonului, care nu poate fi rezolvată decât prin scoaterea bateriei. Am încercat și resetarea telefonului dar fără rezultate, problemele persistă și nu sunt singurul în această situație. Oamenii se plâng de probleme, Samsung nu lămurește situația, pe facebook oamenii se plâng de probleme.

Neoficial, se pare că Samsung a retras update-ul. Până se clarifică situația vă recomand să nu faceți update!

6 Comentarii

 1. Catalin Dumitrache
  Catalin Dumitrache
  15 nov. 2013 20:03

  Bine ca m-ai lamurit acum, eu citisem pe mai multe bloguri ca toti utilizatorii care au facut update la 4.3 au aceleasi probleme…bine ca la mine nu a ajuns inca acest update, as putea sa incerc totusi sa fac backup la android 4.1.2 din telefon si daca nu e bun 4.3 sa il un pe cel vechi.

 2. Catalin Dumitrache
  Catalin Dumitrache
  26 dec. 2013 22:10

  in seara asta ma primit update la android 4.3 pe s3 de la vodafone, ce zici ar fi bun? ca am auzit ca l-ar fi „reparat”

 3. @Catalin Dumitrache: Nu stiu ce sa zic, samsung a retras updateul si lucreaza la 4.4 ce il va lansat prin Martie. Daca ai facut miscarea pe riscul tau si totul e ok sa ne spui si noua. Eu am facut downgrade la 4.1.2

 4. catalin dumitrache
  catalin dumitrache
  28 dec. 2013 15:01

  L-am instalat ieri, este perfect nu are nici cea mai mica buba, daca in jocuri puternice cateodata imi sacada, acum nu mai an aceasta problema, si ram imi mananca mult mai putin, bateria ma tine tot o zi jumate’ ca inainte, este perfect

 5. @catalin dumitrache: Update la 4.3 sau s-a sarit la 4.4?! Poate si-a mai bagat Vodafone tehnicienii si au mai optimizat cate una alta dar update-ul de la Samsung a fost varza.

 6. Catalin Dumitrache
  Catalin Dumitrache
  29 dec. 2013 17:42

  nup, am vb cu cei de la samsung romania pe chat si au spus ca vodafone a fost prima companie care au lansat 4.3 pt s3 si urmeaza si celelalte companii mai spre primavara, si au spus ca updateul este direct de la samsung , de fapt zice dupa ce descarc 4.3 imi zice asta, a fost varza pana sa il restraga, samsung si-a cerut scuze si a spus ca o sa repare s3-urile gratis iar cele care nu se pot repara o sa le inlocuiasca sau o sa inapoieze banii clientiilor, eu nu apucasem sa primesc updateul atunci pt ca de abia mi-am luat de o luna s3-ul si deci a fost printre ultimele serii de s3 fabricate si din cate stiu si mi s-a spus de la samsung ca intai primele fabricate o sa se updateze si pe urma celelalte, de aceea au fost multi cu probleme de genul la primul update de 4.3, insa acesta este perfect, mi s-a spus de catre samsung ca nu au mai fost raportate probleme cu 4.3 pt s3 si atunci mi l-am instalat si eu si intradevar asa este, ca nu are nici cea mai mica „buba”, nici nu mai este asa cu putin lag cum era cateodata cu 4.1.2, acesta este perfect si i-am intrebat despre 4.4 si au spus ca momentan nu au date despre update la 4.4 pt s3 si nici nu vor fi prea curand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.