• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

RATC Constanta va racori babele!

RATC Constanta va racori babele!

Ca urmare a numeroaselor plangeri din partea calatorilor, RATC Constanta va racori in aceasta vara babele ce se vor deplasa cu autobuzele. Pentru ca aerul conditionat din autobuze nu a fost folosit de ani buni si nu se stie daca mai functioneaza dar si pentru consumul ridicat de carburant la folosirea aerului conditionat RATC Constanta a decis sa blocheze toate geamurile in pozitia deschis fara a exista posibilitatea de a fi inchise de nici o baba mai indrazneata sau mai in putere.

Aceasta masura a fost luata ca urmare a scaderi numarului de calatori ce folosesc autobuzele RATC in favoarea microbuzelor GMS. RATC a luat in calcul si folosirea aerului conditionat dar numai dupa ce toti soferi isi vor atinge target-ul de motorina furata si un stoc pentru cel putin 2-3 ani.

 

 

2 Comentarii

  1. cum asa? autobuzele au aer si nu sunt folosite?! 😐

  2. @Yamasha: Pai da, carburantul scump si trebuie sa mai fure si ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.