• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Recomand Pizza la metru de la Uncle Sam

Pentru prima data am mancat si eu Pizza la metru, am incercat din curiozitate. Intr-un moment de foame crunta si in cautarea mea si a colegilor de la birou in a comandam ceva de mancare am dat peste site-ul de la Uncle Sam: www.uncle-sam.ro

Pizza la metru are exact un metru lungime mai exact 100x30cm. Mai interesant e ca aceasta pizza la metru vine cu tot ce este nevoie pentru o masa copioasa: cola sau bere si patru sosuri. Atat eu cat si colegii mei am fost multumiti de pizza, o pizza excelenta pentru o masa luata la birou.
Sa nu mai spun de livrare, alte pizzerii din Constanta s-au obisnuit in a da bip cand ajung la destinatie, ceea ce ma scoate din minti. Aici mai au un plus, prima data cand am comandat m-au sunat ca nu stiua sigur casa, s-a prezentat tipul, si-a cerut scuze ca nu stie si m-a rugat sa ies la poarta. A doua oara deja m-am trezit cu pizza in curte.

Acest articol nu este unul platit, l-am scris ca o recomandare, eu am fost multumit de aceasta pizzerie. Dar totusi nu ma supar daca Uncle Sam sare cu cateva pizza.

5 Comentarii

 1. Asa cum se intimpla la noi de ceva timp si aceasta pizzerie a furat ideea de la altii punind-o intocmai in aplicare!!
  Va reamintim ca detinem inregistrare OSIM si ca urmare trebuie sa va schimbati
  denumirea ,formatul si asocierea bonusurilor-PIZZA LA METRU CU INTREAGA CONCEPTIE NE APARTINE.
  CINE FOLOSESTE ACEASTA DENUMIRE NE DATOREAZA CONFORM LEGII DESPAGUBIRI.

 2. @new york pizza: Sper ca v-ati dat seama ca eu am scris acest articol in calitate de consumator. Eu pe site-ul vorstru vad ca aveti inregistrata denumirea New York Pizza si Schnitzeria nu apare ca ati avea inregistrata si denumirea Pizza la metru asa ca daca eu vreu sa fac ceva gen Pizza New York pot sau pot folosi denumirea „Un metru de pizza” in loc de „pizza la metru” .
  PS: Cred ca ati avea nevoie de un site nou, printre altele eu fac si site-uri.

 3. Trebuie sa apara pe site inregistrarea OSIM pentru a nu copiati???
  Nu trebuie sa aiba toata lumea imaginatie ?TREBUIE SA FURAM IDEI DE LA ALTII SI APOI SA LE PROMOVAM CA SI CUM AR FI ALE NOASTRE??
  PARCA NU SE CADE !!!!!DAR LA NOI SE POARTA !!!

 4. Pentru NW Pizza
  Pentru NW Pizza
  11 iul. 2012 08:24

  Mai ce smecheri sunteti voi astia de la New York Pizza,cand exista in Italia si in Anglia pizza la un metru voi nici nu stiati cum se prepara o pizza.Asa e romanul mai nou,ia tot felul de denumiri care cica ii „apartin”.Voi sunteti primii din lume care ati inventat asa ceva?De la voi la plecat ideea de pizza la metru?Treziti-va ma baieti la realitate ca daca vin baietii de la care a plecat tot acest concept de pizza la metru si va dau in judecata o sa munciti toata viata pentru ei ca ati luat conceptul de pizza la metru ilegal.Pentru a lua un anumit concept si inregistrare OSIM pe o idee trebuie sa veniti cu demonstratia ca voi sunteti primii care au introdus aceste concepte,odata ce acestea erau deja valabile in alte tari din Europa (si v-am dat exemplu de 2 tari care va garantez eu ca au acest concept de foarte multi ani) voi faceti copiere de idei prin chestia asta,treziti-va la realitate baieti.

 5. new york pizza
  new york pizza
  11 iul. 2012 23:07

  Cunoastem ce este in Italia si Anglia!
  Conceptul nostru este cu totul altul si am demonstrat ce era de demonstrat la OSIM-atita timp cit am obtinut inregistrarea.Cei care au copiat aici,au copiat denumirea,bonusurile si o firma a incercat si modul de prezentare-cutia,dar a iesit altfel…..chiar si bonusurile??Asa ca „pustiule” te invitam la noi si dupa ce vorbim,maninci o adevarata „pizza la metru” vei avea alta perspectiva asupra celor semnalate de noi.Nu folosi cuvinte ca „smecheri” pentru oameni pe care ii caracterizeaza profesionalismul si experienta si nu ii cunosti………

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.