• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Restaurant, pizzerie Casa di Roma Constanța

Restaurant, pizzerie Casa di Roma Constanța

Casa di Roma este o pizzerie din Constanța, Satul de Vacanță (vis a vis de Club Bowling). Au un meniu destul de variat, pizza, porc, pui, paste, salate și ciorbe. Au foarte multe oferte la pizza, pentru fiecare pizza comandată mai primești una gratis și în funcție de dimensiune primești băutură răcoritoare.

Pe site-ul lor afirmă că oferă livrare gratuită în toate zonele orașului fără comandă minimă sau taxă de livrare. Probabil se bazează pe bunul simț al clienților, ar fi absurd să comanzi o singură porție de clătite care costă doar 4 lei și să te aștepți să onoreze comanda. Dar, în același timp ar fi și o surpriză plăcută să onoreze asemenea comenzi.

Comanda

Ai la dispoziție patru numere de telefon pentru comenzi, în funcție de rețeaua dorită. Site-ul este destul de bine structurat cu poze pentru fiecare produs. La telefon sunt foarte amiabili. Mi-au spus încă de la început că sunt ceva mai aglomerați în ziua respectivă și este posibil să dureze mai mult de o oră jumătate. Am fost de acord cu acest aspect.

Livrarea

Pentru că am fost informat că va dura ceva timp și am acceptat acest lucru nu am avut ce comenta. Au ajuns în aproximativ o oră și patruzeci minute.

Mâncarea

Mâncarea destul de bună, singura problemă o au la ciorbe. Smântâna vine gata adăugată în ciorbă nu s-au gândit poate există persoane care nu agreează smântâna. Unele preparate sunt puțin cam scumpe pentru cantitatea ce o oferă.

Concluzia

Pentru Casa di Roma nu m-am decis dacă sa-i recomand sau nu. Mai trebuiesc testați mai ales că au un meniu destul de variat și este destul de greu să iți faci o părere, poate sunt foarte buni pe o anumită categorie. La capitolul pizza pot spune că sunt buni. Buni, nu foarte buni.

2 Comentarii

  1. Intr-o ora si 40 min aproape ca ajung in Bucuresti. Daca „nu te tine” sa faci o comanda cum trebuie, eu zic ca nu trebuie sa te mandresti cu asta.

  2. Mâncarea pt delivery se face in parcul tabacariei, undeva prin spatele satului de vacanta, intr-o ghereta de vreo 20 -30 mp. Mirosurile si mizeria de acolo sunt de nedescris.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.