• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Sa revenim la treburi mai internautice

Sa revenim la treburi mai internautice

Dupa o lunga perioada in care nu am facut mai nimic, pe internet nu am facut nimic dar in viata de zi cu zi am facut destule, incerc sa revin in mediul online cu proiecte, cu implicare mai mare si tot ce mai pot aduce eu in plus.

In perioada lunga in care am lipsit de pe acest blog s-au intamplat foarte multe lucruri interesante pentru mine:

  • Am terminat o facultate (m-a stresat foarte tare asta, bine ca am terminat)
  • Am dat si licenta.
  • Am realizat ceva proiecte pe care trebuie sa le pun in portofoliu, proiecte destul de interesante
  • Mi-am luat un Samsung Galaxy S III, telefon de care sunt foarte multumit si despre care voi scrie in articole urmatoare.

Dupa aceasta perioada imi vine putin cam greu sa revin in mediu, simt ca nu mai am idei atat de bune. Parca nu mai am inspiratia necesara de a mai scrie articole dar voi incerca sa caut idei si sa imi expun gandurile si ideile pe acest blog.

3 Comentarii

  1. Intre timp ti-a scazut si PR, e la 3, mai scrie si tu un articol, ceva sau mai scade pretul de vanzare a domeniului ca daca nu se duce rau de tot site-ul.

  2. @Cosmin: Da stiu acest lucru, pentru mine nu este atat de relevant Page Rank-ul sunt alte aspecte care conteaza cel mai mult, printre care userii care citesc acest blog. Dar e posibil ca la urmatorul update sa revina la o cifra similara.

  3. Au fost multe modificari la google. Dar isi va reveni el usor usor 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.