• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Rezultate bac

 Bac-ul de anul acesta, dupa rezultate, s-ar putea imparti in:

– Ai dat banul si ai luat bac-ul si camerele s-au inchis, cei de la Seminarul Teologic Constanta pot explica mult mai bine asta ca doar sunt viitori preoti, s-au antrenat si ei de pe acum.

– Ai dat banul si nu ai luat bac-ul, asta pentru ca ai fost un prost si ai dat bani la cine nu trebuia si cat trebuia.

– Nu ai dat nici un leu, ai copiat si ai mai luat si bac-ul. Asta pentru ca profesorii supraveghetori au fost draguti. Elevii de la Liceul International de Informatica Constanta stiu asta foarte bine.

– Nu ai dat nici un leu, nu ai copiat dar nici nu ai luat bacul pentru ca ai mers pe ideea lasa ca se poate copia si in concluzie ai picat bac-ul.

– Dar a existat si exceptia, cei care au invatat, nu au dat bani si au luat si bac-ul. Bravo lor!

Cam asa ar putea fi interpretate rezultatele elevilor de la bac 2011!

 

Un comentariu

  1. Cand l-am dat eu in 2001, mergea bine de tot faza cu supraveghetorii. Acum vad ca e destul de nasol. E bine ca totusi s-au luat ceva masuri. Prea multi au terminat facultati si habar n-au de nimic…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.