• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Romarg, știu că se poate!

Romarg, știu că se poate!

Blogul meu este găzduit alături de încă câteva site-uri pe pe serverele de la ROMARG, destul de mulțumit de serviciul de hosting. La unul din site-urile de pe server am avut nevoie de o limită de upload ceva mai mare, default e 16 Mb, eu am vrut să fie 100Mb ei nu că Batman zboară și că nu se poate mai mult de 64 Mb. Faza e că se poate, normal, dar nu vor ei și vor pierde. Într-un final am acceptat ca limita sa fie crescuta doar la 64Mb. Aaa, dar ce credeti că s-a terminat? Nu, aia de la romarg sunt atât de prosti în cât nu știu că dacă crești limita de upload trebuie să modifici și valoare de la post_max_size care trebuie să fie mai mare sau egală cu limita de upload. Așa că a trebuit să iau iar legătura cu ei.

Dacă tot am mai luat legătura încă o dată cu ei i-am întrebat și de ce valoarea maximă pentru upload ce poate fi setată este 64Mb si nu 100Mb (da stiu, întrebare cam copilărească)
Răspunsul: ”Este o valoare maxima stabilita pe serverele Shared, astfel incat sa asigure buna functionalitate a serviciilor la nivel de server”.
Și dacă se setează valoarea de care am eu nevoie, în cazul meu 100Mb, ce se poate întampla?! (mi-am propus să-i enervez). Nu am mai primit nici un răspuns (cred că am reusit să-i enervez).

9 Comentarii

 1. Răspuns: Aștepți să-ți expire contractul încheiat cu ei și-ți bagi prilejul, alegi un serviciu de hosting care îți dă limită de upload 100MB. E învățătură de minte, zic eu.

 2. @Bogdan Anghelina: Faza e ca mai am un server la care pot sa-i fac ce setari vreau eu dar e in strainatate si timpul de raspuns pentru Romania e cam mare, nu prea am fost atent la acest detalii cand am luat serverul acesta de la romarg.

 3. Păi până una alta mă gândesc că ai putea să le spui acest lucru, că ai un server în străinătate care îți oferă limită 100MB și totuși prin minune buna funcționalitate a sa nu este afectată :-). Idioți, nu știu să se adapteze situației iar prin asta pierd bani buni…

 4. @Bogdan Anghelina: 100Mb?! Nu, pot sa imi put ce valoare vreau eu chiar si 5Gb daca vreau. Le-am explicat si asta, am conversatiile cu ei pe email, poate o sa imi mai incerc o data nororul, daca nu, le spun paa.

 5. Raspuns: atata timp cat e shared, te supui regulilor lor. 100MB? asta suna a site de upload de fisiere, ceea ce nu prea e ok pe un server shared.

  Pana la urma shared hosting e pentru site-uri mici, nu pentru upload public de fisiere. Sper sa intelegi ce vreau sa zic.

 6. @m0fo: sunt niste prezentari in format .zip pe care eu le dezarhivez apoi cu php. Acele prezentari contin flash, un filmulete scurte si poze. Aveam nevoie pentru un site de yacht-uri

 7. Eu unu m-am invatat mine cu firmele de hosting din ro!Am fost gazduit de „xenonhost” incepuseam sa am trafic bunicel…cu timpu am primit niste advertizari cu „alerte” ca vai doamne le foloseam doua procesoare la max. intr-un final am primit ban.Acum sunt gazduit de hostgator si e foarte bun zic eu:|

 8. Sunt si firme serioase de hosting in ro care ofera servicii de calitate ,indiferent de suma platita fie chiar si de 1 euro , eu utilizez serviciile oferite de Acip Hosting uptime este ok si raspunsul la tiketele de suport sunt oferite in maxim 15 minute

 9. Atentie la Hotii de la Romarg!!!!

  In afara faptului ca sunt varza in ceea ce priveste Supportul pentru serviciul de gazduire pe care il ofera,
  Cei de la Romarg sunt niste hoti ‘’cu cravata’’ cum se practica pe la noi prin republica banana romanica.
  Dupa ce am renuntat la un domeniul inscris la ei, respectiv am renuntat la spatiul virtual unde era stocat acel domeniul, acesti smecheri de romanica au continuat sa imi trimita invitatii la plata…pur si simplu prin email.
  Initial mi-au trimis notificari cum ca acel cont a fost desfiintat in urma neplati, bla bla bla…si imediat dupa aceea periodic mi-au trimis invitatii la plata mai bine de 1 an de zile. In paralel imi achitam constiincios plata gazduirii pentru alt domeniu, cu alt numar de client, fara nici un fel de intirziere…
  Intr-o buna zi nefiind atent am efectuat plata pentru invitatiile la plata false trimise periodic de cei de la Romarg, am gresit, am incurcat emailurile si facturile….

  Cind am observat greseala m-am adresat celor de la Serviciul Clienti si mai apoi celor de la Plati…Ati ghicit, nu mi-au raspuns la solicitare decit intr-un email initial si apoi muie tata ca asta functioneaza la noi, deci te-am pacalit, esti prost de ce ai platit??

  Atentie mare la acesti hoti daca aveti deja cont la ei sau daca intentionati sa gazduiti un site ceva pe domeniile lor… pentru ca aerul si fraierul nu v-a disparea niciodata din aceats tara plina de hoti si de jegosi gen Romarg.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.