• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Seminte de floarea soarelui albe cu aromă de bacon sau picante

Spre fericirea producătorilor eu testez cam tot ce apare nou pe piață, îmi place să fiu printre primii ce încercă produsul respectiv. Ultima încercare și descoperire sunt semințele de floarea soarelui albe cu aroma de bacon sau picante. Despre semințe și spartul semințelor am mai scris: Recomand semințele bulgărești albe, O dată îți iei țeapă cu semințe și Seminţe bulgăreşti. Dar astea sunt noi pe piață.

Pentru pasionații de picanterii, așa cum ador și eu tot ce este picant, recomand semințele picante. Nu vă așteptați să fie foarte picante dar este ceva nou și merg foarte bine alături de un pahar de bere.

Semințele se găsesc sub brandul Djili-Soy, sunt semințe bulgărești de calitate foarte bună, atent selecționate. În general pot fi cumpărate de la magazinele de cartier,  magazinul „de la colțul blocului”

Dacă vreți să le încercați am pus câteva poze cu ambalajele și conținutul să vă fie ușor să le găsiți:

seminte de floarea soarelui albe cu baconseminte de floarea soarelui albe cu aroma de baconseminte de floarea soarelui albe picante seminte picante

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.