• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare

SMURD-ul e singurul serviciu în care poţi avea încredere, singurul serviciu promt cu oameni profesionişti. Un serviciu ce a salvat mii de vieţi şi care continuă să salveze vieţi. Singurul serviciu din România care merită apreciat.

Dar, doar atât putem? Să avem doar un singur serviciu promt sau nu vrem să mai avem altul, de ce nu poate fi şi Poştă Romană de exemplu un serviciu în care să ai încredere şi să fie promt? Dar prea multe întrebări şi un singur răspuns, tot noi îi facem să fie cum sunt.

SMURD = profesionişti = viaţă

2 Comentarii

  1. stiu pe cnv care lucreaza in amblanta prahova SMURDUL in prahva nici p;ersonal calificat nu au … e o masina cu 3 soferi care se plimba unde se plimba si ambulanta… ajung mai tz decat ambulanta cu 2-3 minute

  2. @andrystefan: 1. Inainte de a mai scrie ceva pune mana si invata sa scrii, prea multe greseli pe milimetru patrat faci.
    2. Sunt convins ca nu poti demonstra si nici poti aduce argumente la cele spuse si nici nu cred asta, SMURD-ul a fost inca de la inceput in serviciu profesionit, inca este si va ramane un serviciu profesionist.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.