• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Google refuză

Google refuză

Bună ziua,

Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de Google AdSense. După revederea cererii dvs., specialiştii noştri au constatat că aceasta nu întruneşte criteriile programului nostru. De aceea, nu vă putem accepta în cadrul programului.

Am instaurat anumite politici despre care credem că vor asigura eficienţa anunţurilor Google atât pentru editorii, cât şi pentru agenţii noştri de publicitate. Revizuim toţi editorii şi ne rezervăm dreptul de a respinge orice cerere. Pe măsură ce ne dezvoltăm, putem constata că putem să extindem programul nostru la mai mulţi editori Web cu o mai largă varietate de conţinut de Web.

Reţineţi că este posibil să nu putem răspunde la întrebările privind motivele exacte care au stat la baza deciziei noastre. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Cu stimă,

Poti sa mai zici ceva? Nu, normal ca nu, google e sefu`.

5 Comentarii

  1. Pot spune ca ai avut noroc, macar ai primit un raspuns…. Eu le-am trimis cererea mea de inregistrare la Google AdSense acum vre-o 3 saptamani si nici acum nu mi-au dat raspuns inapoi. Dar cum ai zis si tu …Google e sefu’….
    Bafta 😉

  2. Pai ce crezi ca la mine a durat putin? Nu, cinci saptamani i-a luat sefului sa imi zica ca nu intrunesc criteriile.

  3. Pe mine m-au refuzat a doua zi de la inregistrare (nu stiu daca are legatura dar site-ul era in engleza). Mai las putin timpul sa treaca, mai public cateva articole si incerc iar.

  4. Stati putin! Ca treaba este serioasa! Ca si eu am primit acelasi mesaj si am un site de doua luni de zile cu 88 de postari. Am incercat sa fac reclamatie dar unde ? Ca nai unde! Ce sa fac? Nu ma poate ajuta nimeni?

  5. Eu am asteptat doua saptamani dar a fost aprobat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.