• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Şofer beat pe 305 GMS Constanţa

gms constantaPe lângă toate cele scrise despre Grup Media Sud Constanţa (GMS) într-un articol anterior AICI. GMS-ul s-a gândit să vină în completarea serviciilor pe care le prestează aşa că astăzi, 16 Octombrie 2010, când mă întorceam de la Careffour cu fratele meu am avut am avut norocul şi surpriza să dăm peste un şofer beat. Da, aţi citit bine, şoferul era beat dar era foarte atent, era mai atent decât de obicei. Pe lângă faptul că am făcut de la Carrefour până la CET mai bine de o oră, am trecut pe pangă trei maşini de poliţie fără nici o problemă (şoferul purta şi centura, ca nici o dată) şi mai era să intre în GMS şi o proastă cu un Loganul, am ajuns cu bine la destinaţie. Şi nu eram singurul care a observat că şoferul era beat, o doamna în spate a întrebat un domn la un moment dat dacă i se pare sau şoferul e beat.

Să vă descriu şoferul beat poate îl cunoaşteţi sau poate în întâlniţi şi vreţi să-l salutaţi: ochi albaştri, mustaţă mare, frunte mare cu goluri mari la nivelul tâmplei; în momentul în care a fost văzut beat purta pantaloni negri şi un bluzon albastu închis.

7 Comentarii

 1. gras si de vreo 50-60 ani?

 2. @cosmin: da, si mic de statura sau cel putin asa parea pe scaun.

 3. soferii dp linia 305 sunt ffffff recalcitranti,vb in continuu la telefon si nu te aud knd trebuie sa cobori
  spre exemplu e un specimen de o prostie si o nesimtire iesite din comun e pe CT36GMS,poarta sapca,e tinerel…..injura clientii care il opresc numindu-i zdrente,copiii care”urla”il irita,knd ii dai o fila de abonament ti-o smulge din mana in scarba si injura.nu se poate unde pot fi reclamati derbedeii astia?si mai ales cine i-a angajat?????????????

 4. ai poti reclama la sediu lor sau la orce politie

 5. sa mai bine nu te urci

 6. AL LUCRAT IN CADRUL ACESTEI FIRME

 7. ACOLO E UNU CARE I SE SPUNE AURAS

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.