• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Târgul Regional pentru Artizanat și Meștesuguri Consțanta

Prețuim tradițiile romanești.

În perioada 12-16 Aprilie 2014, OTIMMC Constanța (Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație) organizeaza “Târgul regional pentru artizanat si mestesuguri Constanța 2014” la Pavilionul Expozițional Constanța.

Târgul susține micii meșteșugari în promovarea și conservarea produselor proprii și este organizat în cadrul Programului National pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului. “Este foarte important pentru poporul roman să nu piardă tradițiile. Aceasta bogata moștenire culturală” a declarat George Fulina, șef oficiu OTIMMC Constanța.

Târgul Regional pentru meșteșuguri și artizanat este o acțiune culturală. Meșterii populari veniți din 6 județe (Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău, Vrancea) îi vor încânta pe vizitatori cu rodul muncii lor migăloase.

În cadrul evenimentului vor putea fi regăsite obiecte precum: covoare țesute manual, ștergare, dantelărie, ceramica tradițională, articole din lemn, sticlă, piele, fier, etc.

Timp de 5 zile, constănțenii vor putea achiziționa obiecte și produse tradiționale și vor putea lua parte la atelierele de lucru special create de către meșterii artizani.

Pe parcursul fiecărei zile, în cadrul standurilor, expozanții vor da ocazia vizitatorilor nu numai să achiziționeze produsele finite, dar și să înțeleagă modul în care acestea sunt realizate, care sunt materialele folosite și cât de importantă este transmiterea meșteșugului din generație în generație.

Cei mici sunt așteptați la ateliere de creație organizate în cadrul târgului, ateliere care le dau posibilitatea să afle de mici importanța tradițiilor și a transmiterii lor din generație în generație. Se vor organiza ateliere de țesut covoare, ateliere de crosetat, ateliere de încondeiat ouă.

Programul de vizitare al Târgului Regional pentru Artizanat și Meșteșuguri: 12 – 16 Aprilie 2014, între orele 10.00 si 18.00

Detalii despre fiecare meșter participant la acest eveniment găsiți accesând www.targulmestesugarului.ro

targul-mestesugarilor-12 targul-mestesugarilor-11 targul-mestesugarilor-10

targul-mestesugarilor-9 targul-mestesugarilor-8 targul-mestesugarilor-7 targul-mestesugarilor-6 targul-mestesugarilor-5 targul-mestesugarilor-4 targul-mestesugarilor-3 targul-mestesugarilor-2 targul-mestesugarilor

 

3 Comentarii

  1. chiar interesante targurile acestea in special acum aproape de sarbatori 😀

  2. Calitate romaneasca. Felicitari !

  3. foarte fain .. la brasov mai este ceva in aceasta perioada 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.