• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Dragi profesori, mai predăm și noi sau stăm pe Facebook?

De la liceul Ovidius din Constanța, doamna profesoară Negru Andra-Daniela ne arată pe facebook cât de prost poate sta la capitolul limba română: „Numai predam si noi?;;)” Să zicem că are o scuză că este profesoara de muzica. La un liceu cu renume din Constanta, Ovidius, nu îmi explic cum a ajuns profesoara la acest liceu în condițiile în care nu prea știe să scrie și stă pe facebook în timpul programului, sper că nu a ajuns prin a da șpagă.

După ce a sesizat că e proastă, postarea fiind share-uita de foarte multă lume inclusiv de Mihai Bendeac, profesoara a șters postarea.

Nu mai predam si noi

La așa profesori, ce să ne mai minunam de elevi?

Printre comentarii putem enumera:

„Numai” bine slabesti si tu ? :))

Daca pica examenul de titularizare de 10 ori pana il ia pe spaga , la ce te astepti ?

Eu stiam ca profesori nu o duc asa de bine … (@geanta Louis Vuitton)

În draft stă și se modelează de ceva timp un articol la adresa liceului Tehnologic Gheorghe Miron Costin (fostul Grup Școlar de Industrie Alimentara, Liceul 8), despre profesorii de la acest liceu, șpăgi și funcții primite cu dedicație.

PS: Profesoara în cauza este cea cu catalogul în mană.

3 Comentarii

  1. Nu m-ar mira ca tantea sa fie profesoara de educatie fizica:). Orice este posibil in Romania.

  2. @grasimi: nu, din cate am observat este profesoara de muzica. Dar orice este posibil

  3. Profesoara de muzica, dar la facultate? Oameni cu fel de fel de atestate, doctorate, etc? La cati n-ai auzit dezacorduri, fraze intelese numai de ei, etc…?! Au si ei scuze… sunt de materii tehnice, nu au facut filologie…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.