• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Țiganul din România

Tiganul din Romania Articolul următor va face referire strictă la țigani, romi, ciori sau cum vreți voi să le mai ziceți, dar ca să nu mă înțelegeți greșit subliniez încă de la început că fac referire doar la unii țigani (în special cei care se simt). Într-un articol următor voi scrie de ce spun unii țigani.

Din cauza țiganilor România este cunoscută ca țara romilor, ne-au făcut țara de râs în toată Europa și nu numai, asta pentru că le-a fost permis să plece așa ușor. Romania locul un țiganul este la el acasă, unde mai ești și bătut pentru că țiganul nu are destul spațiu.

Țiganii ne fugăresc și singurii turiști străini care mai vin în România, iar autoritatile nu fac nimic. Degeaba investim 900.000 Euro în imaginea Românei dacă nu facem nimic cu țiganii. Aaa, da stiu, nu se face nimic in privința țiganilor ca să nu părem rasiști. Ei bine eu m-am săturat de ei, și da pot spune că sunt rasist dar doar cu unii așa acum am subliniat încă de la inceput.

Imaginea de mai sus evidențiază cât de bine se simte țiganul în România și cum se simt cei din jurul lui.

6 Comentarii

  1. Probabil majoritatea romanilor au aceeasi parere, la fel si eu …Mai mult nu este de spus, imaginea reflecta chiar prea bine viata unui tigan printre romani! Buna alegere !

  2. care imagine?

  3. @andrystefan: Imaginea cu „TIGANUL DIN ROMANIA”

  4. el e mereu vesel,multumit,fericit.Unde e mai bine decat la noi.

  5. Buna! Hmm nu stiu cum sa spun. Eu sunt tiganca si poate ca fac parte din cealalta parte, cei care fac bine.Nu vreau sa ii apar pe tigani, dar nu e ok sa aveti parerea asta despre toata lumea. Asa cum unii tigani sunt rai asa sunt si unii romani. Trebuie doar sa nu se mai insiste pe asta. Apropo, tu ma cunosti foarte bine, sa stii ca sunt multe persoane ca mine care se simt jignite indiferent ca fac rau sau bine. Incercati sa nu mai judecati! Atat va cer! Incercati sa va puneti in pielea lor…sau poate chiar in pielea mea!

  6. @Geo: Am scris inca de la inceput si am si subliniat UNII, pentru ca da sunt exceptii si le cunosc si eu dar sunt foarte putine. Si ii apreciez pe acei tigani care sunt de partea opusa si ies din acel tipar creat in Romania pentru ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.