• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Transport persoane Italia, Germania, Anglia cu autocarul

Transport persoane Italia, Germania, Anglia cu autocarul

Transport persoane România – Italia cu autocarul

Ester Tours oferă curse de autocar pentru transportul de persoane în Italia cu plecare din România în zilele de Marți, Joi și Vineri. Transportul de persoane spre Italia se realizează cu autocare moderne în condiții de siguranță și confort cu plecare din aproape toată România.
Prețul unui bilet de autocar pe traseul Romania – Italia începe de la 65 Euro de persoană. Plecările din Italia spre Romania sunt în zilele de Joi și Duminică.

Transport persoane România – Germania cu autocarul

Transport persoane România – Germania cu autocare și microbuze direct la adresa dorita din Germania în zilele de Luni, Marți, Joi, Vineri, Duminica din majoritate orașelor din România afișate în linkul de mai sus.
Cursa de autocar pentru transportul de persoane cu plecare din Germania spre România se efectuează în zilele de : Joi și Duminica. Prețul unui bilet de autocar pe traseul România – Germania începe de la 80 euro de persoană.

Transport persoane Romania – Anglia autocar

Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispoziția turiștilor, persoanelor aflate în interes de serviciu și persoanelor care doresc să își viziteze familia în Anglia, curse regulate cu plecare din România în zilele de Luni, Miercuri, Joi și Vineri .
Cele patru curse de transport persoane Romania – Anglia și Anglia – Romania se realizează cu autocare și microbuze moderne în condiții de maxima siguranță și confort. Clienții noștri pot beneficia de călătorii cu autocarul dus-întors în Anglia. Autocarul de transport persoane pe cursa Romania – Anglia pleacă din Anglia în fiecare Joi, Vineri și Duminică. Prețul unui bilet de autocar pe ruta Anglia începe de la 100 Euro de persoană.

Contact
Mobil : 0748.926.575
Fix : 0332.086.277
E-mail : [email protected]
Id messenger: ester_tours

5 Comentarii

  1. As da o tura prin Anglia…

  2. @joe: Pai si ce te opreste? Ia si tu o mini vacanta, eu peste 3 saptamani intru in concediu 😀

  3. Joie, daca tot vii, hai si la o bere…..iti arat eu unde sa o bem ieftin.

  4. prin Anglia e foarte faina vreme acum. 80€ din Germania mi se pare destul de ieftin.

  5. Salut din germania chemnitz ai plecari spre italia milano 25.03.2017 ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.