• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Trebuia sa fiu amendat de multe ori! Potrivit lui Marius Pasca

Potrivit unui idiot, Marius Pasca, prefect al judetului Mures. Orice organizare de iesire in strada fara autorizatie constituie o infractiune. Eu daca le spun unor prieteni sa ne plimbam prin Piata Ovidiu din Constanta in mintea chioara a domnului prefect de Mures incalc legea ca eu am „organizat” plimbarea respectiva, daca unul din grupul respectiv arunca sticla de plastic de la suc si   sparge un geam eu raspund pentru actiunea lui? Woauu, in mintea acestui om ar trebui sa stam numai in casa si sa nu miscam. Dar mie imi place ce a studiat omul acesta, de la studiile astea i se trage gandirea asta?

Născut la 30 noiembrie 1971, în municipiul Tîrgu-Mureş, Marius Paşcan este absolvent al Liceului Pedagogic „Mihai Eminescu” din localitate (1990), absolvent apoi al Facultăţii de Jurnalistică din cadrul Universităţii ,,Dimitrie Cantemir” (1996), licenţiat al Universităţii ,,Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca, specializarea ,,Antropologie, Filosofie” (2000),  master în specializarea ,,Comunicare şi relaţii publice” al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti (2005), iar în prezent doctorand al Universităţii de Nord din Baia Mare, în specializarea ,,Filosofia Moralei”.

Un comentariu

  1. In ziua de azi nu ma mai surprinde nimica.Maine poimane imi imterzice lege sa respir sa mananc sa ma distrez cine stie ce altceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.