• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Ultimii trei minus trei puncte

Ultimii trei minus trei puncte

Un examen, un profesor si cativa studenti asa ar putea incepe o poveste dar ceea ce o sa cititi in urmatoarele randuri este adevarat s-a intamplat in Romania, astazi, la examen. Toata actiunea a inceput inca de duminica moment in care a trebuit sa ma apuc sa fac un proiect pentru materia la care am dat astazi examenul. Din experienta mea de un an de facultate am invatat ca toate proiectele nu au nici o valoare, nu ma ajuta cu nimic dar la proiectul pentru Econometrie am zis sa il fac ca sa scap de o alta proba. Asa ca impreuna cu alti colegi am facut acel proiect, toate bune si frumoase. Astazi la ora 15 aveam examenul, m-am prezentat eu ceva mai devreme sa mai aflu cate una alta de la colegii de la celelalte grupe care au sustinut examenul inainte.

Printre glume intre noi si intrebari idioate gen „Cum a fost?”, „Ai copiat?” si altele am aflat ca profu` ne lasa cu cursurile pe banca, cu laptopuri, telefoane si tot ce mai avem dar cu o conditie sa nu vorbim intre noi. Atunci mi-am zis: ce tare,examenul e ca si luat!
Dar de unde, inca mai am indoieli daca il voi lua sau nu. Am venit momentul sa intru si eu la examen, dau panarama aia de proiect la care am lucrat Duminica si iau un loc in spatiu.

Dupa ce am asteptat putin, incepe profu`, se confirma cele auzite de la colegii care au dat inainte examenul ca ne lasa cu orice numai sa nu vorbim intre noi dar, probabil colegii de dinainte au uitat sa mentioneze, se mai adauga inca o regula ULTIMII TREI IESITI DE LA EXAMEN AU MINUS TREI PUNCTE iar cei care ies printre primii sunt avantajati.

Primim foile de examen si am inceput sa ma prind de ce ne lasa profu` cu orice sursa de inspiratie, oriunde ai fi cautat acele raspunsuri nu prea aveai unde sa le gasesti in totalitate, nici macar in curs. In fine m-am apucat eu de rezolvat, cauta in curs, uita-te pe la vecinu care avea numar diferit poate are ceva la fel, cauta pe google dar de unde nu prea aveai de unde. Fiind un examen cu grile am mai pus si la nimereala dar la unele din cultura mea generala stiu sigur ca sunt bune, din 11 subiecte unul era de rezolvat, 2 erau cu grila dar trebuia si sa calculam de ce am ales acel raspuns si 8 grile cu un singur raspuns corect. Inca o parte tare era ca la final trebuia sa iti faci autoevaluarea, daca nu o facea aveai iar minus doua puncte, eu mi-am trecut 6. Dupa vreo 35 de minute deja colegii au inceput sa plece cand am vazut ca mai sunt vreo 12 prin sala m-am ridicat si eu cu toate ca mai aveam putin de scris si aveam si de unde sa scriu.

Acum pot sa jur ca proiectul care l-am facut nu valoreaza nimic si ca am muncit degeaba, dar sa vedem nota. Partea cu ULTIMII TREI IESITI DE LA EXAMEN AU MINUS TREI PUNCTE am zis ca nu e posibil asa ceva cum sa faca asa ceva cand un examen tine 2 ore.

Nu imi permit sa il fac pe profesor prost dar atitudinea de care a dat dovada pot sa spun ca e una dintre cele mai prostesti.

UPDATE: Am luat examenul, cu nota 6

9 Comentarii

 1. eu am iesit a patra de la coada :)) si din cauza ta…cand ti-am facut loc sa fugi cu lucrarea mi-am prins degetele intre scaun si banca :)) Dusmanule care esti :))

 2. @CrazyBitch: Eram in stare sa rup si mana, sa calc si in picioare numai sa ajung la profesor mai repede cu lucrarea :))

 3. io am iesit intre ultimii 3 oare deaia mia dat 7???

 4. Pai se pare ca nu ti-a corectat lucrarea, ti-a trecut direct nota pe care ai scris-o. P.S. Sunt si eu tot la Stiinte Economice- boboc. Numai bine si succes in continuare.

 5. @Bogdan: Poate ca ai avut noroc, dar noi oricum eram cei mai tari :)) Cu laptopul pe banca :))

 6. @ Bogdan: poate ai luat 10 si ti-a trecut 7 ;))
  @ Popicu: Eu mi-am trecut 5 pe lucrare si mi-a dat 6 ;))
  @ Pustiu: DUSMANULEEE! :))=))

 7. Minunat! 😀 Colegii mei de facultate imi citesc blogul 🙂

 8. Colegii de facultate cat si alti studenti:)), ar trebui sa fi mandru de asta. Numai bine!

 9. @Popa Cosmin: Da, voi in loc sa invatati pentru facultate imi cititi mie blogul, va multumesc 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.