• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Uneori oamenii nu vad…

Uneori oamenii nu vad…

Uneori oamenii nu vad ce faci pentru ei pana in momentul in care te opresti sa mai faci ceva pentru ei.

Consider ca e mult, dar mult mai bine sa o faci pe prostul si sa nu iti pese ceea ce se intampla cu cei din jurul tau, poate ca unii ma vor critica pentru aceasta pozitie pe care am adoptat-o. Dar celasi lucru il faceti si voi, dar inconstient cu cei din jurul vostru. Poate de multe ori prieteni pe care ii considerati foarte buni au avut niste probleme iar voi ati luat pozitia de nepasare, de nestiutori.

Din experienta si din intamplarile pe care le-am avut pana acum stiu sa testez oameni si sa imi dau seama de cei ce considera ca nu fac nimic pentru ei.

3 Comentarii

  1. Omenirea-n sine tinde catre nepasarea fata de individ si interes absurd fata de probleme globale, ca alea se rezolva cu un click sau o donatie de 1 euro pe luna. Ce zici tu acolo are un sambure de functionalitatea, dar partea proasta e ca ajungi la un moment dat sa fii refuzat de cineva pentru ca tu l-ai refuzat primu si asa se ajunge la un cerc vicios.

  2. Tocmai pentru ca imi pasa, iti spun: esti prost. Si uite de ce:
    faptul ca „o faci pe prostul” sau „pozitia de nepasare” adoptata vor trece neobservate – de fapt, asta este modul tau de a te ascunde de lume, de a te pierde in multime, de a incerca sa te protejezi de vicisitudinile si greutatile inerente vietii asteia nenorocite… Dar, tot ferindu-te, vei ajunge sa nu mai stii cum sa reactionezi in plan real, devenind marioneta altora – altfel spus, momaia altora, prostul altora. Multi observa ca o faci pe prostul… si, stii ce? Le convine! Tu… da-i inainte. Dar nu uita ca cine exerseaza mult, reuseste – iar tu, daca exersezi de mult atitudinea tampa… cred ca ai si reusit.
    Take care!

  3. Nu e vorba ca nu vad, vad foarte bine, chestia este ca sunt foarte nepasatori

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.