• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Vă meritați soarta

Vă meritați soarta

În ultima perioadă am auzit fel şi fel de întâmplări de prin spitale, de la felul cum eşti tratat de medici, asistenţe şi femei de servici până la condiţiile de tot căcatul de te duci cu o boală şi vi cu alte trei. Eu unul deja m-am săturat doar să le aud, bine că nu am probleme de sănătate să ajung să stau prin spitale.

Să-i mai aud eu pe medici că se plâng că le-au fost tăiate salariile sau că salariile sunt prea mici. NU, nu, vă meritaţi soartă aşa va trebuie, şi de data aceasta bag toţi medicii la aceeaşi categorie fără excepţie. Am auzit cazuri în care medicii erau foarte frustraţi că i s-a făcut rău pacientului şi a ajuns la 3 dimineaţă la urgenţă sau că a îndrăznit să i se facă rău în timp ce el era la o ţigare. Dar şi pacienţii au vină lor că au tolerat mereu să dea spagă. Dacă s-a ajuns să se dea spagă şi la femeile de servici din spitale vă daţi seama unde s-a ajuns?!

8 Comentarii

 1. […] Se incarcă… ← Vă meritați soarta […]

 2. sau , pe caz , spaga la paznic ca sa te lase sa intrii la bolnav in afara orelor cand iti este permis .

 3. @constanteanul: sau spaga la femeia de servici sa iti aduca o perna, desi tu trebuia sa ai perna pe patul respectiv, daca nu-i dai nimic se face ca nu aude iar dupa ce i-ai dat spaga e in stare sa te spele si pe picioare. Halal sistem sanitar avem, bazat pe spaga.

 4. […] (ăsta-i un subiect sensibil, țineți-vă bine de șoarec și matafastură) dăm șpagă ca totul sa decurgă normal sau aproape normal însă mai tare ne place să luăm șpagă și facem […]

 5. Tu realizezi ca un nene care a stat 10 ani cu burta pe carte aproximativ 10 ore pe zi e platit cu 9 milioane pe luna, da? Iti intra chestia asta in cap? Mai putin decat un gunoier, mai putin decat un sofer de autobuz, mai putin decat o femeie de servici intr-o institutie de stat? Poti intelege ca spaga a ajuns unica solutie pentru o familie de doi medici tineri, rezidenti in anul 4, care, din 18 milioane pe luna, pot trai doar in apartamente de doua camere infecte cu cel putin inca doua persoane, ca sa poata suporta chiria?

  Poate ar trebui sa incerci sa citesti o carte de medicina, doar una, ca sa intelegi de ce oamenii aia ar merita cel putin 500-600 EUR pe luna. Cel putin.

 6. @Jordan: O data ce eu sunt tratat ca un cacat ei isi merita soarta, ce vina am eu ca pacient ca le-au scazut salariile si daca vreau sa dau spaga dau pentru ca am fost tratat bine, nu din obligatie. Si sa stii un lucru, medici buni din Romania au plecat in strainatate iar in Romania au venit medici Arabi care au salariile destul de mari, cei care au ramas in romania nu sunt destul de pregatiti.Isi merita soarta.

 7. pustiule..cred ca te uiti prea mult la televizor 🙂
  tv-ul e o sursa de manipulare, arunca-l pe geam.

 8. @phoenix;@Jordan: toti cei care sar in sus zicand ca au facut medicii ani si ani de studii ar trebui sa-si puna urmatoarea intrebare: „s-a facut doctor ca sa ajute oameni sau ca sa castige bani peste bani?” si dupa ce-si vor fi raspuns la intrebarea asta sa poata sa comenteze aiurea pe bloguri. atata timp cat eu imi platesc taxele si impozitele catre stat nu vad de ce trebuie sa le dau bani si doctorilor.

  Parerea mea….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.