• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Waze, aplicație pentru smartphone care te scapă de poliție

Waze, aplicație pentru smartphone care te scapă de poliție

Pentru că tot a scris Cristi Mirea despre prima suspendare a permisului său. Cum  nimeni nu își dorește acest lucru am zis să scriu despre una dintre aplicațiile care le folosesc instalate pe telefon pentru a fi atent la poliție, să zicem.
Waze este o aplicație foarte interesantă pentru șofer, atât prin faptul că poți folosi aplicația pe post de navigație să te ducă dintr-un loc în altul dar și prin faptul că îți oferă informații din trafic, filtre de poliție, radare, camere, accidente, drumuri în lucru. Toate aceste informații sunt postate de alți utilizatori ai aplicației. Pentru fiecare semnalare primești puncte.
Aplicația detectează în mod automat drumurile aglomerate dar și drumurile cu gropi.  Aplicația este folosită de un număr destul de mare de utilizatori.

Aplicația poate fi instalată din Google Play aici. Eu folosesc aplicația Waze împreună cu aplicația Colegu’, aplicație dezvoltată de români dar waze pare a fi cea mai utilă.

5 Comentarii

 1. Toate bune si frumoase dar ar însemna să stau cu aplicația deschisă tot timpul când sunt la volan, si asta ar însemna destul de mult net si in special baterie.

 2. @Cristi: Nu trebuie sa te uiti tot timpul la telefon, te atentioneaza aplicatia sonor. Internet consuma foarte putin, in 500Km condusi a consumat ~6Mb dar ai nevoie de un incarcator auto pentru ca iti duce bateria destul de repede dar merita.

 3. aplicatia e ok doar k termina bateria
  bucuresti – suceava (5,5-6h) cu telefonul la priza bricheta sau cablu date la mufa usb a masinii si am ajuns cu 5% baterie la destinatie
  intr-adevar, in acelasi timp era deschis BT, GPS, DATE . . .

 4. @Nic: Aici ai dreptate, papa baterie pe paine si trebuie musai un incarcator auto. Dar aplicatia este foarte utila

 5. petrache cristian
  petrache cristian
  20 mai 2015 07:03

  Este nevoie de un tel. performant sau o baterie externa(incatcatorul auto incarca batteria externa ,iar batt. ext. incarca tel. )……

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.