• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

ZOOKU Cloud Hosting

ZOOKU este o firma de hosting de care am aflat de la un client, avand proiectul gazduit pe un cont de la ZOOKU. La inceput am fost putin reticient, ca nu am cPanel, ca nu am diferite facilitati pe care le am in cPanel fiind obisnuit cu acest sistem. Intre timp mi-am dat seama ca nu am nevoie de toate facilitatile din cPanel. ZOOKU se lauda cu gazduirea in cloud, caracterizata prin scalabilitate-redundanta-balansare.

Saptamana aceasta am testat pachetul gratuit pe care il ofera ZOOKU timp de 15 zile cu un proiect ce se incarca destul de greu pe un alt server. Pot spune ca diferentele au fost imense pe timpul de incarcare a site-ului.

Ma gandeam sa imi mut blogul pe serverele lor sa optez pentru pachetul Start-up cu 1Gb la aproape 2 euro. Credeti ca este o alegere buna? Eu unul nu prea am auzit de ei, dar in momentul in care am testat am fost multumit.

3 Comentarii

  1. Sunt firme mult mai mari, cu suport tehnic non stop, cu preturi mult mai mici…

  2. Din ce se vede, raspund destul de repede la telefoane, emailuri. Voi testa si voi veni cu o parere mai concreta, in acest moment mai testez si un VPS care la fel este destul de ok.
    Cert e ca se observa o imbunatatire considerabila a timpului de incarcare a blogului, ceea ce e bine.

  3. […] hostingul de la Zooku, am scris aici prima mea impresie. Cei de la Zooku au fost foarte draguti sa imi ofere in teste pentru cateva zile […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.