• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Router wireless Asus RT-AC66U, 802.11ac Dual-Band

Cum spuneam saptamana aceast, mi-au murit doua routere. Dupa lungi cautari, decizii, dar si pentru faptul ca eMag a ieftinit un router care era 1500 Lei la 950 Lei am luat decizia, si decizie buna, de a lua un router wireless Asus RT-AC66u.

Un router foarte buna din punctul meu de vedere, in ciuda faptului ca foarte multi scriu pe internet ca se incalzeste foate tare nu este adevarat, de incalzit se incalzeste dar nu tare, e caldut. Cel mai mult imi place la acest router designul dar si aplicatia pentru Android cu care vine, ce iti ofera posibilitatea de a accesa foarte simplu si usor de oriunde datele de pe un stick sau HDD atasat router-ului. Recent ASUS a lansat si serviciul AiCloud ce ofera posibilitatea de a sincroniza datele de pe calculator si datele de pe HDD, stick-ul atasat la router.

Un mare plus e si distanta la care bate acest router, prin trei pereti de beton am semnal patru linii din cinci.

Pe ansamblu sunt multumit de ceea ce imi ofera acest router, este ceea ce vreau eu.

2 Comentarii

  1. Dar de ce ai dat atat de mult pe router? Eu am luat un linksys la vreo 400 ron si isi face treaba foarte bine…

  2. @Yamasha: Pentru ca am vrut un router care sa isi faca perfect treaba si care sa aiba diferite facilitati precum VPN, IPv6, Cloud etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.