• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Accesorii pentru telefoane

Telefoanele mobile au devenit foarte importante în viața noastră și le acordăm o atenție mai mare, dacă înainte de apariția smartphon-urilor eram generația cu cheia la gât pentru că trebuia să ai tot timpul cheia la tine acum telefonul poate înlocui cu succes chiar și cheia. Există foarte multe accesorii pentru telefoane de la brățări care monitorizează ritmul cardiac și pașii făcuți până la accesorii care să protejeze telefonul de căzături și zgârieturi (folii, huse).

Pentru telefonul meu, un Samsung Note 4 mi-am luat tot felul de accesorii, suport de prindere pentru mașină, încărcător, folie de protecție. De pe gsmnet.ro mi-am luat o baterie suplimentară cu încărcător, baterie de schimb, am de gând să o folosesc mai mult în mașină la drum lung mai ales că pot folosi priza de la mașină să încarc bateria de schimb.

Gsmnet.ro este un magazin online din Constanța ce livrează în toată țara accesorii pentru telefoane, laptopuri și tablete. Următorul accesoriu cu siguranță va fi un SmartWatch mai ales ca Sony SmartWatch 2 este la un preț bun pentru ceea ce face.

accesorii telefoane mobile

Un comentariu

  1. Cred ca poti gasi huse pentru Samsung Galaxy Note4 si pe catmobile.ro, eu de aici mi-am cumparat.

    http://catmobile.ro/huse-samsung-galaxy-note-4-n910/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.