• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Să vă vând un pont!

Nu știu cum e prin alte orașe/județe dar în Constanța pescărușii sunt o problema. În Constanța pescărușii au contract cu toate spălătoriile din oraș, după ce ți-ai spălat mașina te urmăresc, te lasă sa te bucuri de mașina curata cateva ore și apoi te trezești cu mașina pictata sau vopsita în alb. În schimbul unei misiuni îndeplinite primesc de la spălătorii mâncare.

Dacă ești din Constanța e musai să-ți cumperi mașină albă sau gri metalizat, dar musai. De ce? Pentru că picturile abstracte ale pescărușilor nu se văd și asta-i supară foarte tare și refuză să-ți mai picteze mașina. Am avut un Ford Focus gri metalizat, nu aveau treaba pescărușii cu mașina mea. Să vezi ce interesant este să-ți bată un pescăruș în geam la prima oră a dimineții.

Să nu îmi spuneți ca nu v-am spus, am experiență!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.