• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

AEROMANIA – 4 iulie 2015 Aeroportul Tuzla

Aeroport Tuzla organiează pe 4 iulie 2015 AEROMANIA – un spectacol complex, care include acrobație aeriană, concerte, târg de aviație, expoziție de aeronave, mașini de epocă, motociclete și multe altele.

La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența:

 • Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52;
 • Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică;
 • Ali Ozturk – pilotul turc care zboară cu biplanul Pitts S-2 numit “Purple Violet”;
 • Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L
 • 3 avioane supersonice MIG 21 Lancer;
 • Unitatea Militara 02040 Tuzla cu 3 elicoptere IAR 330 Puma naval, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache;
 • Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (care vor face lansări din Airvan Ga8);
 • John Balon – cu un balon cu aer cald;
 • Avioanele Incas – BN2A Islander și SuperCub YR-D0028.

în paralel cu spectacolul aerian vor avea loc concerte susținute de Mihai Mărgineanu dar și ale ale altor trupe surpriză. Publicul poate vizita zona alocată mașinilor de epocă aparținând Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele în expoziție statică, balonul cu aer cald și multe altele. Pentru copii va fi amenajat și un spațiu de joacă supravegheat.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.

Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigura intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, optional, servicii incluse (zboruri și / sau salturi cu parașuta și Hangar party): cu preturi care încep de la 50 lei și ajung până la 850 lei. Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, și online, pe www.eventim.ro.

Pentru a avea acces la informații actualizate urmăriți pe Facebook pagina evenimentului: Aeromania 2015 sau pagina Aeroportului Tuzla

Pentru cititorii blogului meu am o surpriză, o invitație VIP la acest eveniment. Citiți blogul și urmăriți-mă pe Facebook pentru a fi la curent, voi reveni cu mai multe detalii despre invitație și concurs.

aeromania 2015 eroport tuzla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.