• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Anvelope de vară – Ford Focus-ul meu are încălțări noi!

Anvelope de vară – Ford Focus-ul meu are încălțări noi!

Ford Focus-ul meu avea ceva probleme cu încălțările, anvelopele. Pe lângă faptul că erau destul de tocite și acest lucru se simțea pe carosabil umed mai aveam și o anvelopa diferita fata de celelalte trei. Luat decizia de a schimba anvelopele, pentru siguranța mea. Mai ales că urmează să fac câteva drumuri lungi prin țară.

Mi-am luat Continental Premium Contact 5, anvelope despre care am auzit numai de bine. Anvelopele de iarnă sunt tot Continental și-au făcut treaba foarte bine iarna trecută, foarte mulțumit de ele. De luat le-am luat de pe anvelope-oferte.ro, despre acest site am mai scris și aici. Tot de pe anvelope-oferte.ro am luat și anvelopele de iarnă de care spuneam. Am verificat anvelopele să văd când sunt fabricate dacă nu cumva le țin prea mult prin depozit. Cele achiziționate de mine sunt fabricate în decembrie 2013, oricum modelul achiziționat este relativ nou pe piață.

Se asigură transport gratuit la achiziționarea a patru anvelope, prețuri decente. Recomand

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.